0 Läs mer >>
Nude by Rihanna. Min favorit parfym!
Om jag fick bestämma så skulle jag vilja ha en walk in the clothes i min nya lägenhet men våran hyresvärd tyckte inte att anläggningen skulle bli bra med ett till rum så jag blir utan igen. Men jag skulle iaf vilja ha en stor fondvägg med den här bilden på rihanna om jag hade en walk in the clothes, men såklart utan parfymen.
 

Den bästa parfymen!

0 Läs mer >>

En sak som inte alls är roligt men som måste göras är att diska. Inte nog med att jag jobbar på café och måste göra massa smutsjobb där utan även när jag kommer hem. Har börjat få så fruktansvärt ont i ryggen och måste sluta belasta den så mycket. Vill vara frisk i kroppen så länge det går, därför så bestämde jag och Jonathan(min sambo) att vi skulle köpa en diskmaskin idag. En liten och kompakt. Kommer ha den tills vi flyttar, då får mamma som inte får plats med någon annan än en liten diskmaskin ta över den.
Jag tycker att det var en riktigt bra investering från våran sida. Kommer underlätta så mycket för oss latmaskar hihi.

 

Bänkdiskmaskin

Väldigt bra investeri...

0 Läs mer >>
Den här bloggen kommer främst att handla om inredning i mitt hem. Jag älskar att inreda och designa i hemmet. Kollar mycket i inredningstidningar och på nätet efter inspiration till mitt eget hem. Förutom inredning älskar jag att laga fin middag så ibland kan det få slinka in på ett hörn i bloggen. Annars kommer jag skriva om det som faller mig i smaken och utgå efter det jag skulle vilja ha i mitt hem. Tittar på allt från golv, tapet till små detaljer i alla rum. Kommer själv att få börja inreda allt från grunden när jag flyttar så om du tycker om inredning så kommer det nog bli jätte roligt för dig att läsa i Mars men tills dess så uppdaterar jag om design jag upptäcker, tipsar och köper.

Kan berätta lite kort om mig själv.
Mitt namn är Josefin
Jobbar på Cafe för tillfället
20 år
Älsklings färg lila och vitt
Sambo
Bor just nu i en 2a men ska flytta till 3a i Mars
Har katter som husdjur
Älskar att laga lyxig mat
 
 
 

Kort fakta om min blo...