0 Läs mer >>
Skruvat upp några saker på väggen i tvättrummet. Så här fick de bli. Kliché.
 
 
 
 
 

Tvättrummet

0 Läs mer >>
Något sånt här hade jag tänkt inreda/renovera. Planen är att inhandla en torktumlare och ställa maskinerna bredvid varandra och på dom vill vi ha en lång svart bänkskiva och tre, fyra skåp uppsatta på vägg med spotlights under. Första bilden säger ganska mycket hur jag vill ha fast med svart bänkskivan, dom andra bilder är bara en insperation. Skulle kunna ha så också men första bilden tilltalade mig mer.  Sen på kortsidan av ena rummet vill jag ha en handduksvärmare och andra kortsidan krokar och en stor blomtavla.
 
 
 
 
 

Tvättstugan projekt

0 Läs mer >>
Vilken underbar känsla. Det tog många timmar men runt 12 igår natt blev vi klara. Alltså det går inte förklara hur nöjda vi är!! Våran lägenhet känns mer komplett nu. Ikväll inviger vi biorummet med en myskväll ♥
 
Utifrån, från trappen
 
 
Inifrån, det svarta på dörren är tejp som vi ska ersätta med fog pga katterna. Det blir ett djurfritt rum.
 
 
 

Dörren är dit satt!

0 Läs mer >>
 
Köpte 4st ljusstakar på rusta idag. Bara 49:- st och gjort av sten. Riktigt lyxiga och stilrena. Funderar på att pryda dom på fönsterbrädan, joo det blir nog fint!
 

Ljusstacke

0 Läs mer >>
TOFFSAR
Det är så fint! Måste ha antingen vita,ljusgråa eller svarta.
 
 
MARMOR
Vi har gråa marmor fönsterbrädor nu men jag ska byta till vitt. Fake alltså.
 
 
 

Projekt med fönstren

0 Läs mer >>
Varför ska det va så himla svårt att inreda två fönsterbrädor för? Har googlat men inte blivit nå klokare. Hittade en insperations bild som tilltalade mig lite men vet fortfarande inte hur jag ska gå till väga. Det är inte nå bättre att vi har gigantiska fönster. Jag gillar eget,enkelt, stilrent och en dutt av lyx så All tips mottages.
Vi får se hur jag gör. Det ska då inte vara kransblommor eller nån lampa där. 
 
Google bilden
 
Vårt gigantiska fönster

Fönsterbrädan

0 Läs mer >>
Idag ska vi sätta upp en vikdörr i biorummet så det känns mer som ett rum.  Måste bara montera klart dörrem och borra upp den i taket. Efter det är biorummet i det stora hela klart, fattas bara en golvblomma men det blir att inhandla nästa tripp till Ikea.
 

Vikdörr

0 Läs mer >>
Golvet blev klart i fredags och det blev så fint! Kan inte sluta gå ner och beundra rummet när jag går förbi trappen. I lördags började vi tapetsera och vi har bara en liten bit kvar som vi ska göra klart senare idag. Resultatet! Jag älskar det!!
 
Jätte dålig kamera, jag vet men det kommer bättre bilder då möblerna är flyttade tillbaka.
 
 
 
 
 
 
 
 

Fondväggen i biorumme...

0 Läs mer >>
Så här ser våra sängbord ut. Vi har aldrig tidigare haft några så det känns lite fel men samtidigt mer personlig och privat. Vi är nöjda iaf och nu kanske jag slipper se Jonathans nyklar, börs osv över allt i lägenheten:)
 
 
 
 
 

 
 

Sängbord

0 Läs mer >>
Idag hämtade vi ut korgen jag beställde. Den är mycket finare i verkligheten! Så himla perfekt! 
 
 

Korgen har hittat hem

0 Läs mer >>
Sen eftermiddag har pojkvännen och hans styvfar hållt på med att sätta golvet där nere tills nu. Är lite chockad över oss själva att det gått så fort. Från att ha bestämt oss för att lägga golv till att redan idag köpt allt och börjat. Några bitar kvar sen är det klart. Dom är så duktiga! Blir att sätta dom sista imorgon. Mer bilder kommer när det är klart. 
 
 
 
1800 .- gick golvet på. Super billigt och så otroligt fin! 

Work in progress

0 Läs mer >>
I biorummet blir det ta bort mattan och sätta vitt klickgolv, tapetsera fondväggen och sätta dit en vit dörr. Kommer bli så fint! Dörren har vi köpt och tapeten. Innan helgen eller efter blir det köpa golv och tillbehör. Ska försöka vara riktigt effektiv med bilder och uppdatering så att detta projekt blir ett starkt minne. Fortsättning följer..
 
 Här är golvet
 

Stort projekt på gång

0 Läs mer >>
Det ända som inte är klart är tvättrummet. Hur jag tänkt inreda får ni reda på i ett annat inlägg.
Observera att tvättrummet och toa/dusch är i olika rum. 
 
 
 
 
 

Källar-toan,duschen o...

0 Läs mer >>
Har aldrig visat bilder på det rummet men igår tog jag tag i det och gjorde det. Fondväggen har inte vi valt. De blev fel när vi skulle välja tapeter och vaktmästaren satt upp dom innan vi flytta in och vi trodde vi skrev rätt sifferkod men inte det. Men vi har köpt en ny fondvägg men inte haft orken att sätta upp dom. 
 
Har tyvärr inte lagt nå energi på det här rummet men det kommer bli ändringar på det!
                                                                                                      
Nya fondväggen. Gillar den så mycket!
 
 
 
 
 
 
 

"Biorummet" i källare...

0 Läs mer >>
 
 
 
Nu är det monterat och klart. Spegeln jag blogga om igår blir att sätta upp i hallen istället, för våran gamla spegel passa så bra till bänken så den fick åka upp där istället. Nu börjar sovrummet ta sig. Det ända som saknas i sovrummet är en tv och smått och gott som lampa till våra nya sängbord, två ljus på sidan av spegeln osv. Vi inhandla som sagt 2 sängbord idag men bilder dyker upp imorgon kväll.

Myshörna!