0 Läs mer >>
Jotex katalogen får jag hem varannan vecka tror jag och jag kan inte stå emot att kolla i den trots att jag vet att det sällan slutar bra. Men jag har lovat både mig själv och jonathan att hålla mig till projekten annars blir det bara massa spontanköp som även slutar i att jag inte är nöjd längre än några veckor. Men titta kan jag iaf göra. Titta men inte köpa. Det här fastnade jag iaf för. Hoppas dom är kvar då sovrummet är mitt projekt. Det är fyra små tavlor om ni inte ser det, dom är både mysiga och vackra..Skulle passa perfekt i sovrummet.
 
 
4 st för 199 :- (In och fynda)
 

JOTEX katalog fynd

0 Läs mer >>
Det blev inga av dom jag nämde förra veckan, utan jag hittade några andra som jag tyckte var både enkla och jävligt passande i vårat kök. Dock är dom ganska vanliga i hem men Jag är jätte nöjd och det är huvudsaken!
 
 
 
 

Nya dörrhandtag.

0 Läs mer >>
 
Blommor och vas till barbordet
 
 
Gardinkappa till köksfönstret. Vi ska hissa upp den till mitten.
 
 
Ljusstake till vardagsrumsbordet med lila blockljus
 
 
 
Batteridrivna blockljus med glitter i sovrummet och servetter
 
 
 
 
 
 

Små shoppat

0 Läs mer >>
Just nu har vi ett bord med tjock skiva av mörkt trä som vi fått från Jonathans mamma. Jag gillar det jätte mycket men som sagt vill jag ha mycket vitt i finrummet men for now så blir det att behålla det bordet tills vi har råd att lägga pengar på ett matbord. 
 
Matbordet i säg är inte viktigt så länge det är vitt. Det är mest stolarna som jag tycker betyder nått. Det ska vara mörkt tyg eller svart skinn. Ryggen på stolen ska vara randig som dom här ♥
 
 
Så här ser vårat nuvarande bord ut.
 
 
 
 
 
 

Matbordet jag drömmer...

0 Läs mer >>
Idag fick man löning. Super skönt att äntligen slippa gå runt och sukta efter inredning. Självklart prioriterar jag köket först så det kan bli klart fort. Dit behövs det en gardinkappa, ljusstake och vita/mörk rosa blommor sen är det klart. Ska på inrednings jakt imorgon. 
 
 
DORRE Ljusstake
 

Löning idag!

0 Läs mer >>
Vi valde att det skulle vara vitt på alla väggar i finrummet men med en fondvägg med skimmrande grenar när man kollar från sidan. Super fint!
 
Om ni undrar vad jag menar med finrummet så är det vårat fina vardagsrum. Vi har två stycken vardagsrum, ett stort och ett mindre. Det mindre ska bli ett bio/spelrum och det större med bord, stolar, divan soffa och tv. Inte så mycket mer än så. Väldigt tomt men ändå fräscht. Imorgon tänkte jag kanske filma i hela lägenheten så ni får en liten inblick i vad jag pratar om när jag pratar om olika rum. 
 
 

Fondväggen i Finrumme...

0 Läs mer >>
Det här med att städa är aldrig roligt. Jag hatar det. Men vill man ha fint så är det bara att sätta sig upp i soffan och få det överstökat som alltid är lättare sagt än gjort men nu vill jag tipsa om väldigt bra och men samtidigt fina städredskap som inte bara ser professionella ut utan även underlättar något enormt. 
Electrolux Electrolux Skaftdammsugare <br>(ZB2901)<br>1 199,- Ellos
 
 
 
Handdammsugaren som alltid finns nära till hands när olyckan är framme och som hjälper dig att komma åt ytor ovanför golvet.
 
990,- Elgiganten
 
 Låt denna smidiga, självgående dammsugare städa golven åt dig.
999,- Ellos 
 
Fantastisk ångrengöringsmaskin som samlar på hela FEM OLIKA STÄDREDSKAP I ETT! Den är lätt och smidig, kommer åt överallt och är dessutom otroligt enkel att använda.

Underlätta städningen...

0 Läs mer >>
 
 
 Bästa affären i hela Skellefteå!
 
2. Vivo Köp - Hittade ingen bild men det är näst bästa affären i Skellefteå helt klart!
 
3.
 Mysiga kuddar, påslakan och överkast. 
 
 
4. 
 Dom har billiga men ändå fina ljushållare, mattor, köksmaskiner och sjukt fina utemöbler.
 
 
 
5.

 Dom har fina glas och mattor.

 
Det är dom fem favoriterna jag ständigt besöker. Annars handlar jag mycket på internet också, oftast dessa hemsidor annars beror det mycket på vad jag är ute efter och då googlar jag mig fram. 
Lagerhaus.se designonline.se logoBlackballoon
 

När jag handlar inred...

0 Läs mer >>
I finrummet har jag min fina kristall lampa. Jag älskar allt med kristaller, det får saker att kännas dyrare och lyxigare. Om jag inte minns helt fel så köpte jag den på Jotex för 400-500:-. 
Jag älskar lampan men tycker dock att den är för liten för rummet för det är så stort. Jag vill gärna att det ska kännas kompakt och inte tomt. Alltså lampan känns jätte liten i jämförelse med rummet. Det ska gå ihop bra så därför ska jag byta ut den här lampan senare när finrummet är i fokus till någon större, men det ska fortfarande vara en kristallampa. 
 
 
 
 

Kristall lampa

0 Läs mer >>
Det här rummet har jag designat. Jag skulle vilja ha exakt mitt sovrum så här. Men vårat sovrum är varken byggd så eller har så många fönster. Vi har knappt några fönster förutom balkong fönstret.
 
Jag tror att vårat sovrum kommer bli det svåraste att inreda. Jag längtar inte. För jag har varken en plan på hur jag ska få den här planlösningen till att se bra ut utan att sätta massa garderober och hyllor överallt. Dock måste man ju ha nån för vart ska man annars få plats med produkter/smink. Jag har så himla mycket att håller att bli knäpp. Jag vet att det mesta borde slängas för det kommer inte till användning men orken finns inte där. Nån dag då jag känner att jag har kraften till det. Tur att sovrums projektet ligger en bit bort så jag hinner rensa både kläder, produkter, skor och smink.
 
Jag ska iaf efterlikna det här rummt så gott det går.
 
 
 
 

Sovrummet

0 Läs mer >>
Det här med att byta skåphandtag är lättare sagt än gjort. Vi skulle köpa på Ikea men hade glömt att mäta hur långa våra gamla var så det blev inge köp där. Nu när vi flyttat och fått se våra handtag så upptäckte vi att hantagen satt på helt fel plats så tur att vi inte köpte några. Vi hade velat ha handtaget under skåpen men nu har dom redan gjort hål så vi har inge val än att anpassa oss. 

Dom här har vi nu
 
 


Här har ni några som jag funderar på att välja. Jag har rangordnat dom efter den jag gillar mest.
 
 
Enkla, stilrena men ändå ovanliga och lyxiga. Hittar ingen nackdel. 
 
 Tar inte stor plats och är enkla. Det är exakt det jag är ute efter men vill ju samtidigt att dom ska sticka ut för dom här är så vanliga i hem. 
Jag älskar att dom inte är raka utan att det är gropar och ränder i den, det gör dom snyggare. Dock gillar ja inte att dom är så breda. Jag vill helst inte att handtagen tar för mycket plats så ögat atomatiskt tittar först på dom.
 
Jag tror att det kan se för mycket ut med massa såna här handtag i ditt synfält. För kladdigt men när du tittar nära på dom, är dom hur vackra som helst. Dock finns dom inte i Sverige.
 
 

Skåphandtag

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 

Detaljer i köket

0 Läs mer >>
 
Den är från Party light och kostar upp mot 300 :- men det var värt varenda krona för den är så fin i verkligheten. Liten men speciell. Älskar det. 

Älskar min ljushållar...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
Det som behövs till köket innan det är klart är en gardin, röda blommor till bordet och en silver ljusstake (ljusen som står där nu ska bort), dörrhandtag, hängstång för vinglas sen känner jag mig jätte nöjd. Jag vill inte ha för mycket grejer framme så vill jag ha kaffe finns apparaten att hämta i lådan nere. Lådorna är så rymligt stora att alla maskiner får plats där.
 
 

Snabb tagna bilder av...

0 Läs mer >>
Svart gör mig lätt deprimerad. Mörka färger överhuvudtaget gör att jag sällan känner glädje till rummet men annars så går en stor svart färgklick in i rummet med massa andra färger men inte till ett mörkt tapetserat rum. 
Vit gör mig pigg och känner mig genast trygg. Dock mår jag inte bra i gamla secondhand möbler i vitt. Får en känsla av döden, tyvärr. 
Rött gör mig stressad. Tycker inte om för mycket rött och vill inte heller ha nå rött framför mig så jag atomatiskt tittar på det för rött gör att ögonen fastnar i det. 
Grönt gör mig lugn och glad. Älskar en hård kontrast av grönt. Inte mint grönt eller marin grönt, det går inte hem hos mig. 
Gult gör att jag får känslan av fattigdom. Det känns bara så livlöst och hopplöst. Gult kan förstöra ett helt rum för mig om det syns mycket. 
Grått går dit i något hörn men blir det för mycket kan rummet snabbt bli tråkigt och humöret går ner till 2 efter 5 minuter i det rummet. 
Brunt funkar bara det inte liknar avföring då mår jag illa och känner mig kvävd. Ljusbrunt är fint och kan slinka in i rätt inrett rum och med det menar jag med några passande färger till för annars relaterar jag till förr i tiden.
Rosa gör att jag finner rummet mer hemtrevligt men det måste vara en liten mörkare ton av rosa och det får inte synas för mycket. Ljusrosa blommor går hem hos mig men inte på inredning då tycker jag lätt att rummet blir barnsligt.
Lila är min favoritfärg men på inredning avskyr jag den. Jag känner mig instängd och absolut inte trygg. Kan inte tänka mig att ha lila någon annanstans än på ett överkast som jag nu också har.
Blått får mig att må bra och känner direkt hemtrevnad men för mig funkar det bara i vissa kök och badrum och man kan gärna gå loss på ljusblått i ett badrum för jag relaterar blått till havet och med havstema blir det bara bättre. Själv skulle jag aldrig ha havstema för att jag gärna vill att det ska se enkelt och inte för lekfullt ut men att komma in i en toa med det temat känns spännande och roligare att vara där inne.
 
 
 
 

Vad färgerna betyder ...

0 Läs mer >>
Nu har vi äntligen fått allt fixat och dragit igång internet så nu blir det blogga på som vanligt igen. Nu har vi bott här i 1 vecka och 1 dag och vi trivs jätte bra här. Kan tänka mig att det blir några år här innan vi är redo för hus.
 
Jag försöker att bara lägga fokuset på köket just nu men det är så himla svårt. Vill börja lite överallt men det är då det blir dåligt för då glömmer man av att titta på helheten och problemet blir då att det du inrett inte ser fint ut för att helheten atomatiskt blir katastrof. Min tanke är att fokusera först och främst på helheten men såklart även på varje liten detaljerna eftersom att det är det som gör helheten fin. Därför blir det bäst om man inreder rum för rum och låter huvudet och ögonen se och fokusera på bara de rummet hela tiden. Man ska även lägga upp en plan och ha framförhållning innan man börja sätta upp saker och skapa onödiga hål i väggen av missnöjdhet osv. Köket behöver några få saker till innan det är komplett för mig men dom sakerna tar vi i ett annat inlägg. 
 
 
 
Mitt tips till er. Ha en vitgrund och bygg upp med glada färgklickar här och var efter dina favorit färger. Det kan sällan bli fel med vitt. 

Äntligen kan jag blog...