0 Läs mer >>
 
Jätte fin text! Jag tycker att alla människor är vackra på sitt sätt. För mig är det mest personligheten som gör en vacker ♥
 
 
 

Be your own kind of b...

0 Läs mer >>
Vi har redan ett bokat datum men ni får veta när det är dags! Det var 8 månader sen sist så nu är det på tiden. Vi älskar Ikea!
 
 
 
 
En ljuvtitt på några av sakerna från min handlings lista
 
Till tvättstugprojektet
  • LILLÅNGEN Spegelskåp med 2 dörrar IKEA
    LILLÅNGEN
    Spegelskåp med 2 dörrar, svartbrun
    395 kr
     
  • GRUNDTAL Handdukssvängel 4 armar IKEA Svängbara helt åt vänster eller höger.
    GRUNDTAL
Handdukssvängel 4 armar, rostfritt stål
79 kr
 
Till sovrumsborden

 
  • ÅRSTID Vägglampa IKEA
ÅRSTID
Vägglampa, förnicklad, vit
129 kr

Dags för en Ikea trip...

0 Läs mer >>
Fick två örngott av min faster, satte i ett par mjuka tjocka kuddar och la dom vid spengeln. Det blev faktiskt jätte fint!
 
 

Nya kuddar

0 Läs mer >>
 
Nu saknas det bara en trappmatta.
 
 
Förra veckan kom lamporna jag beställde, vi är hel nöjda. Under den veckan köpte vi även två ljusslingor som vi satt på varsin sidan av trappen. Det blev hur snyggt som helst! Nu idag ska Jonathans kompis komma över och sätta ihop sladdarna i varandra så det bara behövs ett uttag för det var bara en ljusslinga som räckte till kontaktuttaget, de är därför den andra inte är tänd på bilden och inte heller lamporna på väggen. Jag kan visa bilder sen då han kopplat ihop alla sladdar och allt lyser.
 
 

Trappen börjar ta for...

0 Läs mer >>
Förra veckan kom ljusstacken jag beställde. Jag är så nöjd med mitt val. Man kan tycka att röda stearinljus är för juligt men jag älskar kombinationen med rött,vitt och silver.
 
 
 
 
 
 
 

Min fina ljusstacke!

0 Läs mer >>
Gud vad jag ångra mig att jag valde röd fondvägg till sovrummet. Vad tänkte jag med? Jag gillar inte ens röd färg och särskilt inte dyster röd färg som vi har nu. Hela rummet känns så blää pga tapeten.
 
 
Jag och Jonathan är väldigt olika på inrednings fronten. Jag tycker om ljust och fräscht medan han är mer för mörka färger på tapeter och inredning. Det kan också vara snyggt men framför allt mysigt men min smak är mer ljust och öppet. Jag vill gärna hålla själva tapeten ljus så att man istället kan dekorera och leka med färger utan att det blir för mycket, på det sättet håller man rummet från att bli kvävd. Röd färg är en stark och tungfärg, jag vill helt enkelt ha det simpelt. 
 
 
Jag funderar på att tapetsera ny fondvägg i sovrummet med antingen grå med skimmer vit, vitt med skimmer färg eller bara en vit tapet med skimmer i. Tapetjakten börjar..
 

 
 
Här kan ni avgöra själva vad ni tycker. Ingen tycker lika. Alla ska först utgå efter sig själv och vad man själv trivs bäst i. 
 
 
 
 
 
 
 

Ljusa tapeter vs mörk...

0 Läs mer >>
Trodde aldrig att jag skulle gilla bruna kuddar men det visa sig att jag älskar dom och soffan ser 10 ggr mysigare ut!
 
 

Kuddarna

0 Läs mer >>
I förrgår så for vi och hämta en tv hos en bekant till Jonathan. Han ville bara ha 500 kr. Vi är så nöjda!! En mycket nyare modell med HDMI utgång, 42tum också . Kan det bli bättre!! Känns underbart skönt att slippa se film på datorn vid kvällstid. Vi kan inte sova utan att ha på en film. Det är så mycket mysigare och tryggare.
 
 
 
 

Nya tvn i sovrummet

0 Läs mer >>
Den är här toan är mindre än den nere. (Den här toan ligger i vårat sovrum)
 
 
 

Toan uppe

0 Läs mer >>
Så här ser våran underbara säng ut.  Har aldrig visat den förr så.
 
 
 
 
 

 

Sängen

0 Läs mer >>
Köpte en begagnad tv på köp/sälj på facebook för att ha tills vidare. 520:- och 42tum är inte ens att bråka om men när vi fick hem upptäckte vi att den inte går att koppla ihop med datorn och då är det totalt meningslös för oss att ha den. V vill se filmer i sovrummet inte tv så det bli att sälja bort den och köpa en bättre och nyare.
 
 
 
 
 

Tv i sovrummet

0 Läs mer >>
 Jag har haft en golvljusstacke förut men var inte alls nöjd med den så jag lämna tillbaka den. Den såg billig och plastig ut, alltså inget jag föredrar. Nu när jag små kika på inrednings hemsidor som jag så vanligt gör så hitta jag den nästan perfekta ljusstacken. Det ända jag önska på den är att den skulle ha 9 armar men den här får duga. Den landar nästa vecka, wiiiih.
100 cm lång och fina former!
Den lilla ljusstacken som jag har får pryda den storas plats tills den anländer. 
 
 

Kandelaber

0 Läs mer >>
Hittade ett par ganska fina och passande i våran trapp. Hoppas bara att det blir lika fint som jag tänkt mig. Det återstår att se när dom kommer. 710 för båda två. Ni hittar dom på Belysningsdesign.se
 
 
 
 
 På den tomma väggen ska dom upp. 
 
 
Det blir även trappstegsbelysning i led och i framtiden matta på varje trappsteg.
Men funderar på om jag ska lägga runt kanten eller under varje trappsteg...hmm får klura på den.
 
 
 
 
 

Beställt lampa!

0 Läs mer >>
Hur snyggt är inte det här!? Jag bara måste inhandla två stycken lampor men frågan är bara vilka!? Lampan på bilden går på 1800 :- /st och det känns ju lite väääääl mycket. Vägglampor är jätte dyrt, förstår inte varför. Men jag ska snoka runt lite på nätet för den rätta. Jag återkommer med vilken det blir. 
 
 
 
 
 

Lampor i trappen

0 Läs mer >>
På senaste tiden har det bara blivit nödvändiga köp som fluffiga och mysiga täcken så att vi överlever vintern, två fluffiga kuddar, fyra mjuka pläd prydnadskuddar till soffan uppe och en atumatisk tvålpump till toan uppe. Allting gick på ett rimligt pris på jysk!
 
 
 
 

Inhandlat senaste tid...

0 Läs mer >>
Förlåt för usel uppdatering. Energi har gått till något mycket viktigare, jobb. Men nu ser det ut som att bli ganska lugnt ett tag så jag är tillbaka med nya inlägg. 
 
 
  1. Köket 
  2. Finrummet
  3. Biorummet
  4. Sovrummet
  5. Hallen uppe
  6. Badrummet nere
  7. Hallen nere
  8. Badrummet uppe
  9. Balkongen
Sovrummet är ju mitt nya projekt. Där är det inte så värst mycket som ska göras där men här har ni några saker som måste inhandlas. 
 
  • Tv på väggen
 
  • En vägghylla under för dvdfilmer
 
  • På hyllan små söta inrednings prylar
  • Gardinstång till balkongdörren
  • 2 Sängbordslampor 
  • Två lampor på väggen på varsin sida av spegeln
 
  • Två ljushållare på varsin sida av tvn.
 
 
 
 


Fokusen ska in till s...