0 Läs mer >>
Dom här sorterna är mina favoriter. Det ska lukta gott i ett hem, det gör att det känns mer hemtrevligt och mer inbjudande. 
 
Den luktar ljuvligt och otroligt smakligt. Lukten vanilj håller otroligt länge. 
Den luktar somrigt och fräscht.
 
Den luktar fruktigt och bidrar till känslan av hemtrevligt.

Doft spray

0 Läs mer >>

"The One". Helt enkelt perfekt! Något min sambo suktar efter.
 
 Den här har vi nu. Från Ikea. Vi visste redan från köpet att vi skulle byta direkt vi hitta en sån vi vill ha så den har alltid varit tillfällig.

Knivställ!

1 Läs mer >>
Våran trappa är väldigt ful, eller själva plastmattan är inte alls fin. Jag kommer definitivt att köpa trappstegsmatta till våran trappa så jag har redan nu tittat lite efter den rätta och jag tror att jag har hittat det. Hittade även två Google bilder med mattor som jag gillar. 
 
 Heltäckande och svart.
 Skulle även kunna tänka mig att bara ha matta på och sedan måla vitt på kanten.
 
 Fluffsig och mjuk matta. Skulle kanske kunna tänka mig att ha ett sånt tyg. Det är svart färg vi vill ha. Den största anledningen vill varför vi vill ha trappstegsmatta är för att det ger en varmare och mer hemtrevlig känsla när man går ner för trappa.
 

Trappstegsmatta

0 Läs mer >>
Den perfekta mattan i finrummet. Ljus lila och så otroligt fin! I vårat vita rum där det mesta är vitt och ska vara så kommer denna färgklick göra under! Jag bara måste ha den.

Ljus lila matta!

0 Läs mer >>
Jag funderar på att köpa någon av dom här men kan inte bestämma mig vilken som blir bäst i hallen. Det lutar åt den högra just för att det känns som att man ska kunna sätta sig någonstans för att ta av skorna när man ska gå ut eller kommer in och den passar bra in i hörnet. Den vänstra är också bra just för att vi behöver mycket förvaring för vantar osv och den är betydligt mycket snyggare. Vi får helt enkelt se vilken det blir.
 
 

Jysk

0 Läs mer >>
 
 
Har glömt visa den här tallriken som jag köpte förra veckan. Älskar den och kom då på att tänka att man kunde ha den som inredning istället för en tallrik så det fick bli så här. Ser mycke finare ut i verkligheten!

Silverglas tallrik

0 Läs mer >>
Så här hade vi tänkt att våran balkong och altan skulle se ut. Dom har inte byggt balkongen än men i vilket fall som helst så har vi en trappa ner till gräset just nu så skulle byggarna inte hinna klart till sommaren så kan man fixa det på gräset iaf. Jag gjorde ett exempel på hur vi vill ha det möblermässigt och uppläggningen. Allt kommer från olika butiker men har ett billigt och rimligt pris vilket kändes ännu mer lockande. 
 
 Det bruna här är våran balkongdörr. 
 
 
 
 
 

Balkong/altan

0 Läs mer >>
 
 Jag älskar dom för att dom är ovanliga. Jag är less på vanliga hederliga raka glas. Själva glaset är gjort av hårt/tungt glas men lättare upptill så jag hoppas ingen råckar tappa den i golvet. 
 
 
 
 

Nya glas!

0 Läs mer >>
I torsdags eller fredags(nu kommer jag inte riktigt ihåg) köpte vi insynsskydd till våra gigantiska fönster. Folk promenerar utanför och ser lätt in så det kändes inte så trygg att ha persiennerna uppe på dagen eller kvällen så det fick bli fönsterfilm på våra två fönster i finrummet och även toan nere så nu kan ingen se in. Skönt. Inte bara att den skyddar för nyfikna människor utan även är väldigt fin i mönstret. 
 
 
 
Vi har fortfarande inte satt upp några gardiner som ni ser.
 
 
 
 
 

Fönsterfilm

0 Läs mer >>
 
Ny väggklocka i hallen ovanför trappen som går ner.
 
 

Klocka i hallen

0 Läs mer >>
Idag fick lite ny inredning följa med hem. Små detaljer som gör det hela finare!
 
Vita långa stearinljus
 
Plastblomma
 
Bordstabletter
 
 
 
 
 
 
 
 

Inhandlat till finrum...

0 Läs mer >>
 
 
 
 

Dom perfekta kuddarna

0 Läs mer >>
  1. Köket 
  2. Finrummet
  • Stor ljusstake 
  • Gardiner
  • Soffkuddar
  • Matta
Långvarigt 
  • Stolar
  • Ny tv
  • Nytt tvrumsbord
  • Nytt köksbord
  • Högtalare


  1. Biorummet
  2. Sovrummet
  3. Hallen uppe
  4. Badrummet nere
  5. Hallen nere
  6. Badrummet uppe
  7. Balkongen
 
 

Mitt projekt

0 Läs mer >>
Som ni säkert märkt så älskar jag blommor. Allt från plast till riktiga. Idag hade vi främmande och med sig hade dom blommor. Jag blev så glad för jag älskar blommor och jag ser det även som en inredning och som ni vet betyder inredning mycket för mig så nu känns köket ännu mer komplett. För mig är det viktigt att få in något levande i hemmet för att det ska kännas det också. Jag har min man, mina katter och blommor. Ser ni så fina! ♥
 
 
 
 
 

Jag älskar blommor!

0 Läs mer >>
Igår satte vi upp sista inredningen i köket på väggen. Nu är köket så fint och jag är super nöjd med precis allt!!
 
 
 

Hängaren på plats!

0 Läs mer >>
Det ända som ska göras är att sätta upp vinglashängaren och det måste jonathan göra sen är allting klart. Det känns jätte skönt att äntligen få övergå till finrummet. Där finns det ganska mycket att göra och mycket att köpa till så det kommer bli uppskjutet och lagt på sidan men jag ska göra det jag kan för att få till det så snabbt som möjligt. Jag ska lägga upp en plan på finrummet senare då köket är klart. 
 
 

Idag blir köket klart...